ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Υπέβαλε παραίτηση η Τρέμη

Ποιος αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του καναλιού;
Η Όλγα Τρέμη με μια γενναία ίσως και απεγνωσμένη κίνηση της επιταχύνει τις αναμενόμενες εξελίξεις στον ενημερωτικό τομέα του MEGA.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου υπέβαλε την παραίτηση της παρά το γεγονός ότι οι μέτοχοι του καναλιού δεν το επιθυμούσαν και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.

Η ίδια όμως ήταν αποφασισμένη και επέμεινε, προφανώς θεωρώντας ότι η παρούσα κατάσταση δεν εξασφαλίζει αυτά που εκτιμά ότι χρειάζονται για την ανάκαμψη του δελτίου.

Η παραίτηση της θα γίνει επισήμως δεκτή απο το επόμενο ΔΣ του καναλιού που αναμένεται σε μια τελευταία προσπάθεια να την κρατήσει στο δυναμικό του να της προτείνει την παρουσίαση μιας βράδυνης εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής.

Ειναι άγνωστο αν η κ. Τρέμη θα το αποδεχθεί ή θα επιμείνει στην απόφαση της να αποχωρήσει απο το κανάλι .Αν αποχωρήσει σημαίνει ότι έχει ήδη σχεδιάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Διάδοχος της στο MEGA φαίνεται για την ώρα η Μαρία Σαράφογλου που εντάχθηκε στο κανάλι απο την πάλαι ποτέ ΕΡΤ. Αρκετοι πάντως θεωρούν ότι ίσως τελικά να μην είναι αυτή που θα καθίσει στην καρέκλα της κεντρικής παρουσιαστριας το Σεπτέμβριο αλλα κάποιο άλλο πρόσωπο με μεγαλύτερο πολιτικό βάρος.

Στο κανάλι το κλίμα ειναι αμήχανο και πολλοί τεχνικοί αλλα και δημοσιογράφοι μιλούν κολακευτικά για τη συνεργασία που είχαν με την Τρέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα