ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΔΕΗ: Εκτός λειτουργίας 13 μονάδες και ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο (upd2)

Σε καταλήψεις σε κτήρια διοικητικών υπηρεσιών και μονάδες της ΔΕΗ έχουν προχωρήσει από τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι, με αιχμή το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ που συζητείται ήδη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Πάντως εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί – έως τώρα - 13 μονάδες και ένα υδροηλεκτρικό εργοστάσιο, συνολικής ισχύος περίπου 3.400 MW, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο διακοπών της ηλεκτροδότησης το μεσημέρι και τις ώρες αιχμής το απόγευμα.

Οι 13 μονάδες της ΔΕΗ που τέθηκαν εκτός λειτουργίας με την έναρξη της απεργίας της ΓΕΝΟΠ είναι οι: Λαύριο 1 μονάδα, Μεγαλόπολη 1 μονάδα, Κομοτηνή 1 μονάδα, Φλώρινα μία μονάδα, Αμύνταιο δύο μονάδες, Καρδιά δύο μονάδες,  Πτολεμαΐδα δύο μονάδες και τρεις μονάδες στον Αγ. Δημήτριο.  

Από τη ΔΕΗ αναγκάστηκαν να θέσουν σε λειτουργία τις  εφεδρικές μονάδες του Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι, προκειμένου να διατηρήσουν την ευστάθεια του συστήματος. 

Σε λειτουργία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, παραμένουν 9 θερμικές μονάδες (λιγνίτης και φυσικό αέριο), ισχύος 2200 μεγαβάτ και τα υδροηλεκτρικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα