Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Όλα τα καυτά ενεργειακά θέματα στην εκπομπή SBC ENERGY - Δείτε το βίντεο

O Δρ. Ιωάννης Τσιπουρίδης, Πρόεδρος ΔΣ της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Αιολικής Ενέργειας (ΕΛΕΤΑΕΝ), ήταν καλεσμένος της τηλεοπτικής εκπομπής SBC Energy που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη.
Στο επίκεντρο της εκπομπής βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για τη μείωση του ενεργειακού κόστους, οι αυξήσεις που «βλέπει» η Τρόικα στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, οι αντιδράσεις για το ν/σχ που «κουρεύει» τις ΑΠΕ, καθώς και θέματα της διεθνούς ενεργειακής επικαιρότητας.
Την εκπομπή SBC ENERGY, η οποία προβάλλεται στο οικονομικό κανάλι SBC, επιμελείται ο διευθυντής του Εnergypress, δημοσιογράφος Θοδωρής Παναγούλης, με συμπαρουσιαστή το Λουκά Γεωργιάδη. Μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ.
Δείτε παρακάτω το βίντεο της τρίτης εκπομπής:

Η εκπομπή SBC ENERGY είναι η πρώτη εξειδικευμένη αποκλειστικά στα θέματα ενέργειας τηλεοπτική εκπομπή. Είναι μια μάχιμη δημοσιογραφική ακτινογραφία της ελληνικής και διεθνούς ενεργειακής αγοράς. Καταγράφει και παρουσιάζει τις εξελίξεις, τις τάσεις, τις εταιρείες και τους ανθρώπους  που πρωταγωνιστούν στον τομέα της ενέργειας και διαμορφώνουν την "ενεργειακή ατζέντα" σε επίπεδο οικονομίας, επιχειρηματικότητας, αγοράς, θεσμών, τεχνολογίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις, έρευνες, η εκπομπή παρακολουθεί στενά τόσο τις κυβερνητικές και ρυθμιστικές  αποφάσεις που αφορούν τον κλάδο, όσο και τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων, των συλλογικών φορέων, της πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα