Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Καμμένος για τη συνέντευξη Βενιζέλου στη Realnews

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Realnews. "Είναι πασιφανές ότι υπάρχει συνεννόηση των κομμάτων της συγκυβέρνησης στην πλάτη του ελληνικού λαού" τονίζει ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις συνεντεύξεις του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

"Στη μια εφημερίδα ο κ. Σαμαράς προαναγγέλλει την αλλαγή ονόματος - άρα και ΑΦΜ - της Νέας Δημοκρατίας σε Νέα Ελλάδα και του ΠΑΣΟΚ σε Ελιά, με μοναδικό σκοπό την διαγραφή των χρεών των δύο κομμάτων με τα οποία φέσωσαν τον ελληνικό λαό μέσω των δανείων που τους έδωσαν οι τράπεζες και δεν αποπληρώνουν.

Στην άλλη εφημερίδα ο κ. Βενιζέλος με ανθελληνικό παροξυσμό υβρίζει τη μοναδική ελπίδα για την επιβίωση της Ελλάδας που περνά μέσα από ένα γενναίο κούρεμα του χρέους, ταυτιζόμενος με τις θέσεις Σόιμπλε και ξεχνώντας ότι η Γερμανία σώθηκε το 1953 με την συμφωνία του Λονδίνου. Ο κ. Βενιζέλος θυμίζουμε είχε προτείνει τον βομβαρδισμό της Συρίας πριν τους εμπλεκομένους" επισημαίνει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
ΠΗΓΗ :Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα