ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤOΝ OTE TV

H Formula 1 στον ΟΤΕ Sport και OTE TV


Όλοι οι αγώνες, όλα τα ελεύθερα και όλα τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά της Formula 1 θα φιλοξενούνται από τις 14 Μαρτίου έως 23 Νοεμβρίου 2014, ζωντανά και σε ποιότητα High Definition, μόνο στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport του OTE TV.

Tα αθλητικά κανάλια του OTE TV, θα δώσουν τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαύσουν χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, συναρπαστικές εκκινήσεις, τολμηρά προσπεράσματα που κόβουν την ανάσα, εντυπωσιακά pit-stop και όλη τη δράση με τους πανηγυρισμούς των νικητών και τις πρώτες δηλώσεις τους μετά το πέσιμο της καρό σημαίας.


Οι συνδρομητές της πλατφόρμας θα απολαμβάνουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, τους πιο γρήγορους πιλότους του κόσμου να μονομαχούν σε όλα τα κορυφαία σιρκουί και στις πίστες του πλανήτη. Από τον αγώνα της Μελβούρνης στην Αυστραλία στις 16 Μαρτίου, τον αγώνα στη   Μαλαισία στις 30 Μαρτίου και στην Κίνα στις 20 Απριλίου μέχρι αυτόν στην Ιαπωνία στις 5 Οκτωβρίου. Έντεκα ομάδες, 22 πιλότοι και οι κορυφαίοι παγκοσμίως, Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button, Nico Rosberg και Kimi Raikkonen διεκδικούν τον τίτλο σε ένα πρόγραμμα υψηλού θεάματος και αγωνίας, που θα ολοκληρωθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Επιπλέον, κάθε Κυριακή, πριν από κάθε αγώνα της Formula 1, η εκπομπή Grand Prix με τον Αντρέα Παλομπαρίνι, ανοίγει τον κόσμο της ταχύτητας, με ενδιαφέροντα θέματα από Formula 1, Moto GP και WRC. Όλα τα μυστικά, η τεχνολογική εξέλιξη, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές, πιλότοι, αναβάτες, μονοθέσια, μοτοσυκλέτες και τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα εκτός πίστας, βρίσκονται μόνο στον ΟΤΕ TV!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα