Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Διαβάστε στο CRASH που κυκλοφορεί

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου ανοίγει τα χαρτιά του για το νέο Κόφι Ανάν δηλώνοντας: «Ο τουρκικός στρατός θα παραμείνει στην Κύπρο».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μαύρο χρήμα, η κατασκοπεία και η μυστική διπλωματία σε Μαξίμου και Υπουργείο Εξωτερικών. Τί αποκαλύπτει η παρακολούθηση τηλεφώνων των συμβούλων Παπανδρέου και Σαμαρά.

Όλο το παρασκήνιο της σύλληψης των Τούρκων τρομοκρατών στη γιάφκα του Γκύζη. Το παζάρι για την ανταλλαγή Φιλιππίδη έσπασε την πολύχρονη εκεχειρία με την ΕΥΠ.

Στέλιος Συρμόγλου: «Έβρισκα χρηματοδότες στην Κύπρο για λογαριασμό του Σαμαρά».

Θεόδωρος Καρυπίδης: « Ο ΣΥΡΙΖΑ με «έκοψε» με εντολές Αμερικανών & Εβραίων.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CRASH :


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πως η CIA και το NSA άκουγαν» το «παζάρι» για το Κόφι Ανάν Ι

Ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει τα γεράκια του Μπους που εφορμούν στην Μεσόγειο – Πως το αμερικανικό κατεστημένο αναποδογυρίζει την ενεργειακή σκακιέρα της Ελλάδας

Έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα: Ο «αραχνιασμένος» φάκελος για τον «ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τόνοι από χρυσάφι στις τσέπες εργολάβων – Πακτωλός χρημάτων για δρόμους – εργοτάξια που έχουν νεκρώσει!

ΔΙΑΛΟΓΟΙ - ΦΩΤΙΑ: «Αφοπλίζοντας τα LEOPARDS» - Η διαμάχη αντιπροσώπων όπλων, στελεχών του Πενταγώνου και στρατιωτικής ηγεσίας αφόπλισε επιχειρησιακά τα τεθωρακισμένα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Εκτουρκίζουν τους Πομάκους σε Ξάνθη και Ροδόπη»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ:

Ο σύμβουλος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Χανς Βέρνερ Ζιν αποκαλύπτει: «Το γερμανικό πλεόνασμα δημιουργήθηκε από τα πακέτα στήριξης».

Το CRASH συνάντησε τον κορυφαίο ακαδημαϊκό και συγγραφέα Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο που δηλώνει: «Αθλιότητα η απογύμνωση της ιστορίας μας από τα ηθικά της τρόπαια».

Συνέντευξη του δημοσιογράφου της BILD, Πολ Ροντχάιμερ για τα γεγονότα στο Κίεβο: «Οι διαδηλωτές ήταν στο δρόμο ακόμα και όταν τους πυροβολούσαν!».

Ο Ιταλός φιλόσοφος Πάολο Φλόρες ντ’ Αρκάις δηλώνει: «Η Ελλάδα θύμα των τραπεζιτών και της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.

Ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της ΥΔΑΣ για τις ΜΚΟ, Νικόλαος Μάτσης περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εμπειρίες του στην συγκεκριμένη Υπηρεσία: «Ήμουν φάντασμα σε μια υπηρεσία όπου υπήρχε τρόμος και φόβος».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος προειδοποιεί: «Με πλήγωσαν, θα τους εκδικηθώ, πληρωμένο συμβόλαιο πολιτικής μου εξόντωσης η σύλληψη της συζύγου μου και του αδερφού μου»

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δηλώνει μέσα από το Κορυδαλλό: «Θα τους βάλουμε όλους φυλακή εάν η Χρυσή Αυγή ελέγξει το πολιτικό παιχνίδι…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη του Δημήτρη Πουλικάκου: «Να δώσουμε ΄΄φούντα΄΄ στην τρόικα να ξεχρεώσουμε!»

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Σοφίας Σακοράφα: «Ζούμε μια κοινοβουλευτική ολιγαρχία»

ΠΡΟΣΩΠΑ: Ο σοσιαλδημοκράτης υπουργός Εξωτερικών της Μέρκελ, Φρανκ – Βάλτερ Σταϊνμάγερ ανάβει το «πράσινο φως» για στρατιωτική ηγεμονία της Γερμανίας

Συνέντευξη – φωτιά της Άννας Φόνσου: «Χρειάζεται ένοπλη εξέγερση! Εδώ που φτάσαμε, τίποτα άλλο δεν μας σώζει…».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: «΄΄Δούρειος Ίππος΄΄ των λαθρομεταναστών τα ανήλικα

Aποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού οικονομολόγου Μαρκ Γουάισμπροτ: «Η τρόικα φοβάται μήπως η Ελλάδα εξέλθει της Ευρωζώνης και ανακάμψει σύντομα»

Ο προπονητής της θρυλικής «dream team» της Εθνικής Άρσης Βαρών Χρήστος Ιακώβου δηλώνει: «Πουλάω ότι έχω και δεν έχω για να επιβιώσω!»

Και δύο άρθρα – παρεμβάσεις:

Ευάγγελος Βασιλάκος, πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών και Επενδύσεων: «Η χαμένη τιμή των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων».

Περικλής Νεάρχου, Πρέσβης ε.τ.: «Η Κύπρος σε νέο μέγα κίνδυνο»

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα