Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Νικολόπουλος

Την απόσυρσή του από την διεκδίκηση της θέσης του Περιφερειάρχη Αττικής ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος, τασσόμενος παράλληλα υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην βουλευτή, Πέτρου Μαντούβαλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει με την «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό», των κ.κ. Πολύδωρα και Ζώη.

"Στόχος μου δεν είναι η διάλυση του Κινήματος Ανατροπής για την Περιφέρεια Αττικής και τις Ευρωεκλογές. Αντίθετα, το Κίνημα και εγώ προσωπικά, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με πάθος για την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Απλά, από την μία πλευρά πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Π. Μαντούβαλου για την Περιφέρεια Αττικής, τον οποίο γνωρίζω από τη Βουλή και ξέρω την μαχητικότητα και την αγάπη του για την αυτοδιοίκηση, ενώ από την άλλη, συμμερίστηκα τις σκέψεις των κ.κ. Πολύδωρα και Ζώη, ότι καθώς δεν χωράνε πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη, θα έπρεπε να ενισχυθεί το ευρωψηφοδέλτιο της κοινής μας πορείας", τονίζει σε δήλωσή του ο Γ.Γ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή».

"Οι χιλιάδες φίλοι που το προηγούμενο διάστημα κατέκλυσαν την οδό Ακαδημίας, την Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη ξέρουν ότι δεν ξεκίνησα την προσπάθεια επειδή είχα προσωπικούς αρχηγικούς στόχους. Το είπα πολλές φορές δημόσια ότι δεν επιδιώκω να γίνω “άλλος ένας φύλαρχος”, αλλά να υπηρετήσω τον στόχο της μεγάλης δημοκρατικής ανατροπής της μνημονιακής πολιτικής. Σε προσωπικό επίπεδο λοιπόν, μεταφέρω το επίκεντρο των προσπαθειών μου στον αγώνα των ευρωεκλογών, ενώ την Πέμπτη θα καλέσω Παναττική συνάντηση των μελών του Κινήματος Ανατροπής, προκειμένου  να ακούσω τις απόψεις τους και να τους ζητήσω να προχωρήσουν, στηρίζοντας τον Π. Μαντούβαλο, ενώ δίπλα τους θα είμαι και εγώ, κάθε στιγμή. Το είπα και το ξαναλέω: Δεν εγκαταλείπω κανένα μετερίζι!  Απλά, μετά την απόφαση συμπόρευσης με την Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό, οργανώνουμε καλύτερα τον αγώνα και διεκδικούμε υπό καλύτερες πιστεύω συνθήκες την ψήφο του λαού, για την μεγάλη πολιτική αλλαγή". συμπλήρωσε ο κ. Νικολόπουλος.
ΠΗΓΗ:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα