Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Ο Θεοδωράκης δεν είναι τόσο παιδί του λαού/Τι είπε για την "ΕΛΙΑ"

Το νέο πολιτικό κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το Ποτάμι, σχολίασε με τη σειρά του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε «λαϊκίστικα, αφελή και αστοιχείωτα», τα όσα είπε ο δημοσιογράφος στην συνέντευξη Τύπου του κόμματος.


«Αγαπώ πολύ τον Σταύρο Θεοδωράκη. Είναι άνθρωπος που μου έχει προσκομίσει και καινούριες ιδέες και φρεσκάδα και ανθρώπινη ζεστασιά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και τον εκτιμώ και ως δημοσιογράφο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε:

«Δεν έχω ακούσει πιο λαϊκίστικα και πιο αφελή και πιο αστοιχείωτα πράγματα από αυτά που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα έλεγε με τόση φυσικότητα, που εμένα με τρόμαξε».

«Θεωρώ ότι με απέκλεισε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην Ελιά και στο γεγονός ότι δεν κλήθηκε να συμμετέχει.

«Δεν με κάλεσαν στην Ελιά, με απέκλεισαν για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν γνωρίζω από το περιβάλλον μου, δεκάδες άνθρωποι έχουν κληθεί. Θέλω να σας αποδείξω, πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που δεν με κάλεσαν. Αν με καλούσαν και δεν πήγαινα, θα έπρεπε να δικαιολογηθώ γιατί δεν πήγα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Θ. Πάγκαλος στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο και συνέχισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να αγαπάς αυτούς που σε μισούν. Θεωρώ ότι απεκλήσθει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είμαι εκτός Ελιάς».

Δεν έλειψαν και οι αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο:


«Το ΠΑΣΟΚ που αποκλείει δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που μπορεί να συνενώσει. Είναι ένας πολύ μικρός πυρήνας ατόμων γύρω από έναν αρχηγό, ο οποίος κάνει ότι θέλει».


Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα