Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ"


Η αντίδραση του Τσίπρα στο χαστούκι Κασιδιάρη στην Κανέλλη (Βίντεο)


Η αντίδραση του Τσίπρα στο χαστούκι Κασιδιάρη στην Κανέλλη (Βίντεο)
Παρακολουθεί στην τηλεόραση το περιβόητο χαστούκι του Ηλ. Κασιδιάρη στη Λ. Κανέλλη και σχολιάζει...



«Στο Νήμα» είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ (ελληνογαλλικής παραγωγής) με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.


Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 73 λεπτά και σκηνοθετήθηκε από τους νεαρούς κινηματογραφιστές Αλέξανδρο Παπανικολάου και Έμιλι Γιαννούκου.

Σύμφωνα με τους συντελεστές του, το ντοκιμαντέρ, το οποίο εκτυλίσσεται από την προεκλογική εκστρατεία του Ιουνίου του 2012 μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ, τον Ιούνιο του 2013, «ρίχνει φως στην προσωπικότητα του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, τις πολιτικές απόψεις και τις φιλοδοξίες του, από τον Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο στην πρώτη γραμμή, μέχρι το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος όπου χτίζονται στρατηγικές και οι πολιτικές γραμμές εξελίσσονται.

Στο πλαίσιο της παρούσας πολιτικής αναταραχής, οι Έλληνες πολίτες προσπαθούν να λάβουν απαντήσεις στα θεμελιώδη και δραματικά ζητήματά τους. Η κατάσταση της χώρας είναι κρίσιμη και η θέση της στην Ευρώπη κρατάει από μια κλωστή»...

Βέβαια δεν αποκλείεται ο τίτλος του ντοκιμαντέρ να παραπέμπει και στην παρ' ολίγον νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Άλλωστε, στο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα (το οποίο συνοδεύεται από αγγλικούς υπότιτλους) ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να δηλώνει: «Συνειδητοποίησα και το πίστεψα βαθιά ότι πάμε να νικήσουμε και πρέπει να νικήσουμε. Και στενοχωρήθηκα όταν χάσαμε».

Το τρέιλερ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στιγμιότυπα από προεκλογικές ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον δείχνει να παρακολουθεί στην τηλεόραση το περιβόητο χαστούκι του Ηλ. Κασιδιάρη στη Λ. Κανέλλη και να σχολιάζει «είναι ψυχασθενής αυτός» («this guy is a psycho!»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα