Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Η Ρουσλάνα για την κρίση στην Ουκρανία

Η ακτιβίστρια της ουκρανικής αντιπολίτευσης και ποπ τραγουδίστρια Ρουσλάνα πίεσε υπέρ της επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας σε χθεσινή της εμφάνιση στην Ουάσιγκτον.

Η Ρωσία πρέπει να απομονωθεί για τις στρατιωτικές ενέργειες της στην νότια - ανατολική ουκρανική περιοχή της Κριμαίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο National Press Club.

Η τραγουδίστρια, συνθέτης και μουσικός παραγωγός, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Ρουσλάνα Λουζούτσχκο αναμένεται να στείλει το ίδιο μήνυμα την Πέμπτη και από το Καπιτώλιο, όπου πρόκειται να συναντηθεί με μέλη του Κογκρέσου .


Η Ρουσλάνα κάλεσε επίσης τους διαδηλωτές να εξακολουθούν να συγκεντρώνονται στο κέντρο του Κιέβου και να συνεχίσουν να διαδηλώνουν ειρηνικά. «Οι Ουκρανοί έχουν χύσει το αίμα τους για να γίνουν μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας», είπε, προτρέποντας όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμμετάσχουν από κοινού στην καμπάνια υπέρ της Ουκρανίας.

Αυτή την εβδομάδα στην Ουάσιγκτον, η Ρουσλάνα έλαβε το βραβείο Ιnternational Women of Courage που απονέμεται από το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το βραβείο αυτό είναι μια διεθνής αναγνώριση για τις γυναίκες εκείνες που έχουν επιδείξει εξαιρετικό θάρρος στην προώθηση της ειρήνης, της δικαιοσύνης , των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας των φύλων και της ενδυνάμωσης της θέσης των γυναικών, συχνά με μεγάλο προσωπικό κόστος.

Η Ρουσλάνα το 2013 ήταν στη λίστα του περιοδικού Forbes με τις 10 γυναίκες που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Κέρδισε το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2004 με το τραγούδι Wild Dances.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα