Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΔΕΗ στο στόχαστρο της τρόικας

«Όμηρο της τακτικής της απαρέγκλιτης εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου, με αφορμή την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, αύριο, «την ίδια στιγμή που η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους έχει ανοίξει» και την κατηγορεί ότι «τα δίνει όλα, εκλιπαρώντας για μια πολιτική δήλωση στήριξης πριν τις ευρωεκλογές από τους δανειστές, χωρίς να διανοείται να ψελλίσει το οτιδήποτε που δεν είναι αρεστό στην κ. Μέρκελ».
Αυτή τη φορά, σημειώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο στόχαστρο της τρόικας βρίσκεται «η ιδιωτικοποίηση μέρους της ΔΕΗ με σκοπό τη συρρίκνωσή της και η συμμόρφωση με τις "μνημονιακές υποχρεώσεις" από την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ».
«Ο λαός μας, όμως, έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της χώρας, ποιοι μπορούν να διαπραγματευτούν και να πετύχουν μαζί με τους λαούς τις Ευρώπης την ήττα των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας. Η Ελλάδα από πειραματόζωο της κρίσης, μετατρέπεται στην αχίλλειο πτέρνα του κυρίαρχου νεοφιλελεύθερου μοντέλου» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα