Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ένας μαλθακός πρόεδρος ενός μαλθακού λαού

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Από τον Βασίλη Μπόνιο


«Βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο και το πέρασμα απέναντι, η οριστική έξοδος από την κρίση, εξαρτάται από το αν θα εφαρμοστεί άμεσα ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που θα υπερβαίνει το μνημόνιο και τις λογικές του μνημονίου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Λίγο πριν το τέλος μιας μαλθακής θητείας στο ύπατο αξίωμα της χώρας, ο πολιτικός που έφτασε ως εδώ χάρη στην εισήγηση του Θοδωρή Ρουσόπουλου, θυμήθηκε το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης εν μέσω ερειπίων!
Αφού κατάπιε όλα τα μνημόνια που του σέρβιραν οι εκάστοτε κυβερνώντες της τελευταίας τετραετίας, επιχειρεί ηρωική έξοδο από την Ηρώδου Αττικού. Όχι, δεν μας εκπλήσσει ο Κάρολος Παπούλιας.

Ο άνθρωπος που "μεγαλούργησε" ως σκιά του Ανδρέα Παπανδρέου κρατώντας φανάρι ακόμη και στην σχέση του πρώην πρωθυπουργού με την Δήμητρα Λιάνη, δεν ήρθε στη ζωή για μεγαλύτερα πράγματα. Ούτε ήρθε για να μείνει ως φωτεινό παράδειγμα ανάμεσα στους πολιτικούς ηγέτες που σημάδεψαν την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα