Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τάσος Αρνιακός: Πώς με το πρελούδιο και τα εκτοπασκάλ νίκησε τις μίνι φούστες

Το NEWS 247 στα γυρίσματα του δελτίου καιρού με τον Τάσο Αρνιακό. Το χρονικό μιας καριέρας που ξεκίνησε τυχαία. Τα λάθη, η απόρριψη της ΕΡΤ και το "όχι" στη Μαντόνα. Πώς καταφέρνει να τρελαίνει τα κοντέρ της τηλεθέασης (Pics+Vids)

Μετέδωσε ζωντανά το πρώτο του δελτίο από την είσοδο μιας πολυκατοικίας στο Παγκράτι. Τυχαία και με πολλά σαρδάμ. Κανείς δεν τον γνώριζε μέχρι τότε. Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έψαχναν απεγνωσμένα έναν ειδικό για να πει στον αέρα την έκτακτη πρόγνωση του καιρού για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Τον βρήκαν από τη λίστα μετεωρολόγων της ΕΜΥ. Ήταν ο πρώτος επιλαχών, αφού το επώνυμό του ξεκινά από «Α».
Τρέλανε τον κόσμο με άγνωστες επιστημονικές λέξεις. Ίσως και τα κοντέρ τηλεθέασης. Βαρομετρικό χαμηλό με κέντρο 990 εκτοπασκάλ από την Αδριατική... και άλλα τέτοια, ώσπου λίγοι τελικά κατάλαβαν ότι θα πετάξουν χαρταετό με βροχές και καταιγίδες. Ο μεγάλος του γιος μπορεί να διαμαρτυρήθηκε (σχολίασε: Τι μαλ@@ίες είναι αυτές που είπες;), αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι σε εκείνη τη θεομηνία του 2007, έμελλε να βασιστεί μία απόλυτα επιτυχής τηλεοπτική καριέρα που άντεξε και αντέχει σε… νούμερα μέχρι και το 2014.
Κυρίες και κύριοι, το NEWS 247 με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας σάς παρουσιάζει το σύγχρονο τοτέμ των δελτίων καιρού και πάνω απ’ όλα «άνθρωπο» (όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει με μία λέξη τον εαυτό του), Τάσο Αρνιακό. Εδώ η συνέχεια στο news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα