Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ON LINE:"ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;"

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με την εκπαιδευτική κοινότητα σε αναβρασμό αρχίζουν οι τριήμερες εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Οι πύλες του ιδρύματος θα ανοίγουν όπως κάθε χρόνο το πρωί και θα κλείνουν το βράδυ, ενώ την περιφρούρηση του κτιρίου θα αναλάβουν φοιτητές και καθηγητές.


Η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 15.00.

Την Πέμπτη, οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πολυτεχνείου, οι εκπαιδευτικοί, οι σχολικοί φύλακες και οι πρώην εργαζόμενοι τη ΕΡΤ έχουν προγραμματίσει στις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.

Στις 7 το απόγευμα  θα πραγματοποιηθεί στο Πολυτεχνείο συναυλία με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, την οποία διοργανώνουν από κοινού οι απεργοί και του ΕΜΠ και οι πρώην εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου, η γιορτή του Πολυτεχνείου στα σχολεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, ενώ δεν θα γίνουν μαθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα