Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ


«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και οι ασεβέστεροι όλων». (Τότε που έλεγε αυτά ο Άγιος κάποιοι κληρικοί από το ακροατήριο δυσανασχέτησαν και είπαν: «Άγιε μεγάλη προσβολή σε μας». Και ο Άγιος απάντησε: «Αμ εγώ τι είμαι; Δεν είμαι από την ιδικήν σας τάξιν; Σας λέγω πως αυτά μια μέρα θα γίνουν». 


Σε άλλο χειρόγραφο: «Οι κληρικοί θα γίνουν σαν τους λαϊκούς, και οι λαϊκοί σαν τα ζώα». Επίσης: «Ακούσατε αδελφοί μου Χριστιανοί. Θάρθει καιρός που 
δεν θα παρατηρείται αυτή η αρμονία που είναι σήμερα μεταξύ λαού και κλήρου.Όταν θα πηγαίνει ο παπάς σε σπίτι λαϊκού, μόλις θα φεύγει θα θυμιάζουν με θυμίαμα. Αν θα καθίσει σε στρώμα, μετά την αναχώρησή του θα το τινάζουν. Αν θα συναντούν οι άνθρωποι κληρικό στο δρόμο, θα γυρίζουν πίσω και δεν θα εξακολουθούν το δρόμο τους». 


Για πρώτη φορά το «Κάτι Ψήνεται» υποδέχτηκε έναν μοναχό! Ή μήπως ένας μοναχός υποδέχτηκε το «Κάτι Ψήνεται»; Ο Πατέρας Ποιμένας άνοιξε τις πύλες της Μονής για να μοιραστεί με τους καλεσμένους του μία από τις αγάπες του: τη μαγειρική!

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα επεισόδιο ...συλλεκτικό! Ο μοναχός σε μεγάλα κέφια μαγείρευε και τραγουδούσε... «Αν είναι να κολαστώ»!

Στις εκπλήξεις της ημέρας ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου που δοκίμασε φαγητό από τα χεράκια του και η Έφη Θώδη που τραγούδησε στο τραπέζι!

Δείτε το Βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα