Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μπλέχτηκε στα καλώδια του πλατό κι έπεσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο...

Ατύχημα είχε το πρωί του Σαββάτου η Μάγδα Τσέγκου κατά τη διάρκεια της εκπομπής Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά. Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο Metropolitan στο Νέο Φάληρο. 

Η Μάγδα Τσέγκου, σε ένα διάλειμμα της εκπομπής, καθώς προχωρούσε μέσα στο στούντιο μπερδεύτηκε στα καλώδια και έπεσε στο πάτωμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το plektani.gr, στην προσπάθεια του να την βοηθήσει ο υπεύθυνος της εκπομπής την πήρε αγκαλιά και ξαναέπεσαν μαζί κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει για δεύτερη φορά! 

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην μέση της για την πραγματοποίηση εξετάσεων. "Χτύπησα πολύ δυνατά. Από την δύναμη της πτώσης δεν ένιωθα τα χέρια, τα πόδια μου. Ήταν κάτι απίστευτο! Ο Γιώργος Αυτιάς τρελάθηκε. Αυτός έπρεπε να παρουσιάζει την εκπομπή, ενώ εγώ περνούσα μπροστά του με το φορείο!", δήλωσε η Μάγδα Τσέγκου στο Fthis.

«Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος» είπε ο Γιώργος Αυτιάς για το ατύχημα της Μάγδας Τσέγκου σήμερα το πρωϊ κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς, η Μάγδα συνεχίζει να έχει πόνους.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ



ΠΗΓΗ:enikos.gr/zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα