Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

NΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΧΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Τ.Τ. Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙ "ΑΣΥΛΙΑΣ"
Στον Στουρνάρα επιρρίπτει βαριές ευθύνες η αγορά για την γελοιοποίηση της διαδικασίας διαγωνισμού για το Τ.Τ. με την εντολή της Τρόικας να βρεθεί πάση θυσία ώστε το Ταμιευτήριο να περάσει στην Eurobank που κατέθεσε τη μικρότερη πρόταση και χωρίς μετρητά!
Πρόκειται για διαγωνισμό - παρωδία για τα... δεδομένα μιας χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαγωνισμός που θα πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα, καθώς το Τ.Τ. παραμένει προς το παρόν τελευταίος ισχυρός τραπεζικός πυλώνας στην Ελληνική αγορά.

Ο Στουρνάρας προσπαθεί μέσα από το πολυνομοσχέδιο να διασώσει τα μέλη του ΤΧΣ που θα υπογράψουν υπέρ της Eurοbank, εξαιρώντας τα από τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες που θα έχουν μόλις πέσουν οι υπογραφές.
Προφανώς οι πολυδιαφημισμένοι αλλά αδιάβαστοι σύμβουλοί του, δεν έχουν ενημερώσει τον Στουρνάρα, ότι όσους νόμους και διατάξεις να φέρει στη Βουλή δεν πρόκειται να γλιτώσει κανένας από το αδίκημα της απιστίας κατά του δημοσίου, γιατί κανένας νόμος και καμία διάταξη δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα εξαιρεί με ασυλία μόνο τους βουλευτές. Κανένα άλλο Έλληνα πολίτη.
Η διάταξη που ετοιμάζει να περάσει ο Στουρνάρας θα κριθεί αντισυνταγματική. Η συγκεκριμένη διάταξη ασυλίας που περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο και η οποία προβλέπει  ότι οι αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ, οι οποίες λαμβάνονται στο πλαίσιο εφαρμογής του εκάστοτε ισχύοντος μνημονίου, δεν επισύρουν αστικές και ποινικές ευθύνες για τα μέλη των παραπάνω οργάνων καθώς και για το προσωπικό του Ταμείου.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν προσφέρεται νομική ασυλία στα μέλη του ΤΧΣ.
Θα επανέλθουμε...
Fimotro
Σ.Σ. Να ενημερώσουμε τον Στουρνάρα πως ούτε ο ίδιος έχει ασυλία. Δεν είναι μέλος του Κοινοβουλίου και είναι εξωκοινοβουλευτικός υπουργός. Τα δικά του εγκλήματα αφορούν το νόμο περί ευθύνης υπουργών. Ο ίδιος νόμος που αφορά και τον προκάτοχό του Γ. Παπακωνσταντίνου που οδεύει ολοταχώς στο Ειδικό Δικαστήριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα