ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο κόσμος καίγεται και ο ΓΑΠ απλωτές, ξαπλωτές και «πεταλούδα» στη Σέριφο/Μεγάλης διάρκειας και ξέγνοιαστες οι διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου

Από πολύ νωρίς, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ξεκίνησε από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο και μετά από ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε στο νησί. Εκεί φιλοξενείται με τη σύζυγό του Αντα στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια.

giorgos3 (1).jpeg

Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.

Ο χωματόδρομος που οδηγεί εκεί σταματάει σε ένα σημείο. Εκεί υπάρχει μια πόρτα που ουσιαστικά «μπλοκάρει» τη διέλευση οχημάτων, καθώς και μια ταμπέλα που ενημερώνει ότι πρόκειται για ιδιωτική περιοχή.

Ο κύριος Παπανδρέου έφτασε με τη σύζυγό του στο νησί στις 15 Ιουνίου. Έκατσε για μια βδομάδα, επέστρεψε για λίγο στην Αθήνα και ξαναγύρισε στο υπέροχο νησί.

Ο πρώην πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα ενώ τα πρωινά ο Γιώργος Παπανδρέου γυμνάζεται καθημερινά κάνοντας τζόκινγκ στην παραλία.
Μάλιστα επισκέπτονται και τα αγαπημένα τους στέκια όπως το «Ουζερί της Καλής» στο Λιβάδι.Πάντως, ακόμα δεν έχει πάει ακόμα στην ψαροταβέρνα του Νικούλια, στα βόρεια του νησιού καθώς τηλεφώνησαν και ζήτησαν φρέσκα ψάρια αλλά οι ιδιοκτήτες του είπαν πως δεν είχαν εκείνη την ημέρα.
Πηγή: Το Έθνος/STAR.gr/spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα