Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πρεμιέρα για το "Your Face Sounds Familiar"



Πρεμιέρα για το Your Face Sounds FamiliarΣήμερα στις 21.15 είναι η πρεμιέρα του νέου σόου του ΑΝΤ1 "Your face sounds familiar", όπου θα παρουσιάσει η Μαρία Μπεκατώρου.
Πρόκειται για ένα μοναδικό τηλεοπτικό θέαμα, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επιτυχίας σε Κίνα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ρωσία, Τουρκία, Χιλή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Λιθουανία, Εσθονία, Βιετνάμ. Ενώ το καλοκαίρι του 2013 είναι προγραμματισμένο να προβληθεί σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.
Το σόου αποτελείται από 12 Live, μέσα από τα οποία 10 διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες θα βάζουν τα δυνατά τους, ώστε σε κάθε τους εμφάνιση, εσείς να σκεφτείτε: «Your Face Sounds Familiar»!  Με άλλα λόγια, οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθούν μέσα από το styling, τη σκηνική τους παρουσία, την κινησιολογία τους και βέβαια τις φωνητικές τους ικανότητες, να ενσαρκώνουν κάθε φορά έναν διαφορετικό star της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων θα αξιολογεί μια τετραμελής κριτική επιτροπή, το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες! Σε κάθε Live δεν θα υπάρχει αποχώρηση και νικητής θα αναδειχτεί εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία συνολικά μέσα από τα 12 Live.
Στο τέλος του κάθε live o διαγωνιζόμενος με την υψηλότερη βαθμολογία θα διαθέσει τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του. Έτσι, όλοι οι διαγωνιζόμενοι εκτός των άλλων, συμμετέχουν σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με ένα ξεχωριστό σκοπό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα