Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

"The Bible" : Μία μεγαλειώδης σειρά στον ΑΝΤ1!/Σήμερα στις 22:15

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ - Μ.ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22:15, Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 23:15, M.ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 19:00, M.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:00 & 23:15, M.ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18:00 & 21:15 /
Τη Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται στον ΑΝΤ1 η μεγαλειώδης σειρά “THE BIBLE”, σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Πρόκειται για ένα 10ώρο επικό docudrama θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2013 στο History Channel και σημείωσε τεράστια επιτυχία από το πρώτο επεισόδιο, αφού καθήλωσε στους δέκτες πάνω από 13 εκατομμύρια τηλεθεατές. Αριθμός ρεκόρ για κοινό καλωδιακής τηλεόρασης! 


Η σειρά έχει χαρακτηριστεί ως ένα τηλεοπτικό “blockbuster”, καθώς συνολικά την έχουν παρακολουθήσει 10.900.000 τηλεθεατές σε ΗΠΑ και Καναδά. Όταν δε, η σειρά κυκλοφόρησε σε DVD από την πρώτη εβδομάδα βρέθηκε στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία “miniseries” και αναδείχτηκε το πιο επιτυχημένο Blu-ray και HD Digital όλων των εποχών! Τηλεοπτικά, η σειρά έχει προγραμματιστεί να προβληθεί και στην Αγγλία το φθινόπωρο του 2013 μέσω του Channel 5. 



Το “THE BIBLE” βασίζεται στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει με εμπεριστατωμένες περιγραφές τα σημαντικότερα γεγονότα που αναγράφονται στα Ιερά Κείμενα, όπως η Κιβωτός του Νώε, η Έξοδος, η ζωή του Ιησού από τη Γέννησή του, έως τη Σταύρωση και την Ανάσταση. 

Από τη “Γένεση” μέχρι την “Αποκάλυψη” όλα τα γεγονότα παρουσιάζονται μέσα από μία λεπτομερή και άρτια αφήγηση. Οι πρώτες πέντε ώρες παρουσιάζουν ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε από την Καινή. 

/

Μέσα από μια διαφορετική σκηνοθετική ματιά, οι επιβλητικές σκηνές και οι σεκάνς, τα αριστουργηματικά εφέ με την υποστήριξη της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και οι κορυφαίες ερμηνείες των ταλαντούχων πρωταγωνιστών διεθνούς βεληνεκούς όπως η Ρόμα Ντουάνι, προκαλούν έντονα συναισθήματα και καθηλώνουν τον θεατή, από την αρχή έως το τέλος.

/

Σκοπός των συντελεστών ήταν να αποδώσουν και να παρουσιάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο με τη βοήθεια της τεχνολογίας όσο και με τις αφηγήσεις των Ιερών Κειμένων, την άρρηκτη σύνδεση μεταξύ της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Υπάρχει όμως κι ένας ακόμα λόγος, να “περάσουν” ένα σπουδαίο μήνυμα στον θεατή, πώς «ο Θεός αγαπάει τον καθένα από μας σαν να είναι το μόνο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο που υπάρχει για να χαρίσει τηναγάπη του»!

“THE BIBLE”. Η μεγαλειώδης παραγωγή θρησκευτικού περιεχομένου σας δίνει ραντεβού τη Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε το επικό τηλεοπτικό blockbuster που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. 

ΠΗΓΗ :tlife.gr

διαβάστε εδώ τις αντιδράσεις για τη σειρά στο newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα