Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΤΩΡΑ - Ο Μητσοτάκης live streaming!


Δεν πέρασε πολύς καιρός από το "μπαμ" που έκανε ο Επίτιμος με τη δημιουργία της facebook σελίδας του. Μόλις δυο μήνες. Κι όμως από τότε, η παρουσία του υπήρξε δυναμική, με φωτογραφίες από το Ίδρυμα Κ. Μητσοτάκης αλλά και από το προσωπικό του αρχείο, βίντεο και συνεντεύξεις. Αφού λοιπόν πείστηκε για τη δημοτικότητα και διαδραστικότητα του μέσου, τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα blogs!

"Τερματίζοντας" το "γηράσκω αεί διδασκόμενος", ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πρωτοπορεί για άλλη μία φορά στα social media (!), δίνοντας σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 18:00 στο Free Thinking Zone (Σκουφά 64), συνέντευξη σε νέους bloggers, η οποία μάλιστα θα μεταδοθεί ζωντανά στο fan page του, αλλά και στην homepage του protagon.gr!

Τι θα ακούσουμε; Κανείς δεν γνωρίζει, μολαταύτα θα έχει ενδιαφέρον. Νέοι, που την περίοδο της πρωθυπουργίας του ήταν 5 ή 10 ετών, θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με τον Επίτιμο και το σίγουρο είναι πως θα απολαύσουμε μία συζήτηση, στην οποία θα συναντηθούν οι ανησυχίες του σήμερα με την εμπειρία χρόνων. «Για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί», λένε. Ίσως αυτή την φορά αντιστραφούν οι ρόλοι. Τίποτα δεν αποκλείεται.

ΠΗΓΗ :protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα