Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Έγινε Ελβετίδα η TINA TURNER

Έγινε Ελβετίδα η Τίνα ΤέρνερΗ "γιαγιά της ροκ" Τίνα Τέρνερ απέκτησε επισήμως σήμερα την ελβετική υπηκοότητα και της παραδόθηκε το κόκκινο διαβατήριό της με τον λευκό σταυρό, ανέφερε σήμερα το ελβετικό περιοδικό Μπλικ.Τον Ιανουάριο, στα 73 χρόνια της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έγινε δημότισσα του Κούσναχτ, μια κοινότητας κοντά στη Ζυρίχη όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια. 
Η διάσημη σταρ έχει εγκατασταθεί στην Ελβετία εδώ και περίπου 20 χρόνια αλλά έπρεπε η ελβετική Ομοσπονδία να δώσει το "πράσινο φως" για να αποκτήσει την υπηκοότητα. Χρειάστηκε μάλιστα να περάσει και από εξετάσεις ώστε να πάρει την έγκριση.
"Είμαι πολύ ευτυχισμένη στην Ελβετία, όπου αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλύτερο μέρος για να μείνω" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό.
Η Τέρνερ είπε ότι εκτιμά πολύ το γεγονός ότι η νέα πατρίδα της διασφαλίζει το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή.
Η τραγουδίστρια, που έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την τελευταία τουρνέ της, το 2008-9, εγκαταστάθηκε στην Ελβετία το 1995 ώστε να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, τον Γερμανό Έρβιν Μπαχ που είναι στέλεχος στη μουσική βιομηχανία. Οι δυο τους αναμένεται να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΜΠΕ/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα