Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΝΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου ο 44χρονος ο οποίος για ασήμαντη αφορμή, πυροβόλησε 2 φορές με κυνηγετικό όπλο σε βάρος του 65χρονου θείου του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ποιό αναλυτικά στις Καλλονιές κοντά στην Κοίτα Λακωνίας του Δήμου Ανατολικής Μάνης, λίγο πριν τις 11 το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου ο ανιψιός Νίκος (44 ετών) πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του για να φύγει. Ακριβώς από πίσω από το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του ξαδέλφου του (περίπου στην ίδια ηλικία).


Τα δύο ξαδέλφια τσακώθηκαν μεταξύ τους για το αυτοκίνητο που ο ένας ήθελε να φύγει και ο άλλος δεν έκανε στην άκρη να περάσει ή κάτι τέτοιο όπως μας μεταφέρουν.

Αφού λογομάχησαν ο Νίκος πήγε στο σπίτι του και πήρε την καραμπίνα και πήγε στο σπίτι του ξαδέλφου του που είναι κολλητά με το δικό του και τον απείλησε. Στη μέση μπήκε ο Θανάσης (65 ετών) πατέρας του ξαδέλφου που πήγε να σκοτώσει ο Νίκος.

Τελικά ο Θανάσης δέχτηκε 2 ντουφεκιές και έπεσε από το φράχτη του σπιτιού του, στο σπίτι το Νίκου που τον τουφέκισε.

Ο Νίκος έτρεξε στο σπίτι, κλείδωσε την σιδερένια πόρτα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με την καραμπίνα και τον θείο του νεκρό, μέσα από την πόρτα, την οποία για αρκετή ώρα δεν άνοιγε για να πάρουν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της αστυνομίας, ο 44χρονος τραυμάτισε επίσης ελαφρά τρία ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο σημείο που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι τα δύο του εγγόνια και τον γιό του 65χρονου.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, -102- φυσίγγια και -6- κάλυκες διαφόρων τύπων, καθώς και -8- αμπούλες αερίου, τα οποία κατείχε ο 44χρονος και η νομιμότητα κατοχής τους ερευνάται.

Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα