ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε περιοχές των δήμων Νίκαιας, Άγιου Ιωάννη Ρέντη και Αιγάλεω , λόγω εργασιών στο εναέριο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), ανακοίνωσε η τροχαία.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμων Νίκαιας/Αγ. Ι. Ρέντη και Αιγάλεω:
Α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της οδού Π. Ράλλη, στο μεταξύ των οδών Αγ. Άννης και Θηβών τμήμα της, ρεύμα κυκλοφορίας προς Νίκαια, στις 13 και 14-4-2013, κατά τις ώρες 08.00 έως 17.00.
Β) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το μήκος της αερογέφυρας της Λ. Κηφισού, στο ύψος του Α/Κ με την Π. Ράλλη, ταυτόχρονα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13-4-2013, κατά τις ώρες 08.00 έως 11.00.
Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται και προς τις δύο κατευθύνσεις από τους παραδρόμους της Λ. Κηφισού.
Γ) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα του παραδρόμου της Λ. Κηφισού, 20 μέτρα πριν την συμβολή της με την οδό Π. Ράλλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στις 13-4-2013, κατά τις ώρες 11.00 έως 13.00.
Δ) Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Κηφισού, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Π. Ράλλη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στις 13-4-2013, για μέγιστο χρονικό διάστημα πέντε λεπτών (5΄), μεταξύ των ωρών 11.00 έως 13.00.
 
ΠΗΓΗ :Enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα