Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Οδηγός: Πόσο πρέπει να είναι ο μισθός σας και πώς θα διαμορφωθεί όταν καταργηθούν τα επιδόματα


Δείτε τα παραδείγματα για το βασικό μισθό, τα επιδόματα, τις τριετίες ανάλογα με την προϋπηρεσία και την ηλικία και υπολογίστε τη δική σας περίπτωση


Μέχρι τις 15 Μαϊου είναι σε ισχύ το επίδομα γάμου και οι υπόλοιποι κανονιστικοί όροι που προβλέπονται από την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν ΓΣΕΕ και ΣΕΒ.
Μέχρι τότε, εάν δεν υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών θα πάψει να υφίσταται η υποχρέωση του εργοδότη για καταβολή του επιδόματος γάμου.
Η προηγούμενη ΕΓΣΕ έληξε αναγκαστικά στις 14 Φεβρουαρίου, και διανύει την τρίμηνη παράτασή της, η οποία λήγει σις 15 Μαϊου, επισήμανε σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ, η οποία τονιζει ότι πιέζει για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης, ώστε να συνεχίσει η καταβολή του επιδόματος γάμου και μετά τη λήξη της παράτασης.
Δείτε παρακάτω πόσο είναι ο νόμιμος μισθός, με βάση τη συλλογική σύμβαση, πόσο είναι το επίδομα γάμου και πόσο το επίδομα τριετίας, ανάλογα με την ηλικία του εργαζόμενου και την προϋπηρεσία, σύμφωνα με τα παραδείγματα που δημοσιεύει το money-money.gr.

Πατήστε εδώ και υπολογίστε το μισθό σας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα