Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ελεύθερος με εγγύηση ο Νίκος Φωτόπουλος

eleutheros-me-egguisi-o-nikos-fotopoylos
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. Του επιβλήθηκε εγγύηση 60.000 ευρώ και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Ο κ. Φωτόπουλος κατηγορείται για απάτη σε βάρος της ΔΕΗ καθώς επίσης και για συνεργία και ηθική αυτουργία σε απιστία.

Εξερχόμενος από το γραφείο του ανακριτή δήλωσε: «Παρότι πολλοί θα ήθελαν την προφυλάκισή μου, το δικαστήριο επειδή δεν υπάρχουν στοιχεία, επέβαλλε περιοριστικούς όρους. Ο πρώτος αγώνας κερδήθηκε , το στόμα της ΓΕΝΟΠ δεν μπορεί να φιμωθεί».

Περιοριστικούς όρους επέβαλλε το δικαστήριο και στον κ. Μπουζούλα, γραμματέα της ΓΕΝΟΠ, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος από την πλευρά του συνδικαλιστικού φορέα, κος Κατσαρός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Τρίτη.

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχουν εισέλθει δύο χρηματοδοτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ συνολικού ύψους 612.000 ευρώ με αντικείμενο μελέτη για αναδιάρθρωση της επιχείρησης η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν έγινε ποτέ, δύο ταξίδια τα οποία δεν πραγματοποιήθηκαν και άλλα.

Η έρευνα είχε ξεκινήσει κατόπιν αιτήματος της κυρίας Τίνας Μπιρμπίλη και ακολούθησε πόρισμα του γενικού επιθεωρήτη δημόσιας διοίκησης, κ. Λέανδρου Ρακιντζή, σύμφωνα με το οποίο διαπιστώθηκαν αταλασθίες.

Κατηγορουμένοι στην υπόθεση είναι ακόμα 15 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα