Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αθανασόπουλος:Κατώτερος των περιστάσεων ο Τσίπρας

Αθανασόπουλος:Κατώτερος των περιστάσεων ο ΤσίπραςKατώτερο των περιστάσεων" χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τάκης Αθανασόπουλος, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα "Για το ΤΑΙΠΕΔ και την ηγεσία του, δεν ισχύουν το Σύνταγμα και οι νόμοι;”

"Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει την ακαταλληλότητά του.

Κατά σύστημα περιφρονητικά με χαρακτηρίζει υπόδικο. Παραγνωρίζει την πολιτιστική κατάκτηση του  τεκμηρίου αθωότητας. Άρα και τον πλήρη σεβασμό όποιου ελέγχεται. Θέλει και παραβλέπει ότι όλες οι κατασκευασμένες καταγγελίες εξανεμίζονται στην διαδικασία. Παραιτήθηκα από ευαισθησία. Όχι γιατί είχα υποχρέωση.

Ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων",  αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Αθανασόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας στην ερώτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ο διορισμός του –υπόδικου πλέον– κ. Αθανασόπουλου με παράνομο τρόπο, αποτελεί πρωτοφανή παράκαμψη του Συντάγματος. Η παράλειψη του Δ.Σ να αναρτά στο διαδίκτυο τις τριμηνιαίες εκθέσεις που κατά νόμο υποχρεούται, η αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών των υπό πώληση δημοσίων επιχειρήσεων αλλά και η αλλαγή των όρων του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ, αφού είχαν ανοίξει οι φάκελοι των ενδεικτικών προσφορών, αποτελούν προφανείς και σκόπιμες παραβάσεις της νόμιμης διαδικασίας".
ΠΗΓΗ :enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα