ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Στην τελική ευθεία για τον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στη Σουηδία


                Φωτογραφία του κτιρίου στο Malmö Arena Φωτογραφία: Emelie Birgersson / SVT

Η κατασκευή έχει αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες. Στο Malmö Arena δουλεύουν  σήμερα 200 άτομα σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να είναι όλα έτοιμα τις 3 βραδιές του διαγωνισμού (14 , 16 , 18 Μαϊου 2013).

Ο Frederick Moritz είναι starlights project manager για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αυτός είναι υπεύθυνος για όλες τις πτυχές των logistics , τον προϋπολογισμό και έχει 30 on-site τεχνικούς στην αρένα. 
Όλος ο τεχνικός φωτισμός είναι  στη θέση του, και έχουμε ετοιμάσει πολλά.  Έχουμε επιπλέον φώτα, αν κάποιο θα σπάσει, παρόλο που  όλος ο εξοπλισμός είναι καινούργιος.Οι εργασίες γίνονται σε βάρδιες. Κάθε βάρδια διαρκεί 10 ώρες 
Όπως λέει ο Fredrik Lucas σχετικά με τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων ομάδων εργασίας , συνυπάρχουν  διαφορετικές εθνικότητες που καθιστά διαφορετική  όχι μόνο τη γλώσσα  αλλά και τις πρακτικές και μεθόδους. Ως εκ τούτου, έχει συμφωνηθεί  η επικοινωνία  να γίνεται στην αγγλική γλώσσα.
Η συνεργασία μεταξύ της γερμανικής και της Σουηδικής ομάδας μας είναι θαυμάσια."Οι Γερμανοί εκτιμούν ότι είμαστε αρκετά βολικοί" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα