ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 05:30 ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Από τα ξημερώματα  άνοιξαν για τους επιβάτες οι δύο νέοι σταθμοί του μετρό στα Δυτικά προάστια που θα εξυπηρετούν περίπου 35 χιλιάδες κατοίκους και θα συνδέουν την Ανθούπολη με το Σύνταγμα σε μόλις έντεκα λεπτά.
Και το Μετρό πάει Περιστέρι και Ανθούπολη

Σε μόλις 11 λεπτά θα συνδέεται από τα ξημερώματα η Ανθούπολη με το Σύνταγμα και ο κυκλοφοριακός φόρτος της Λένορμαν που συνδέει τα δυτικά προάστια με το κέντρο θα μειωθεί κατά 30.000 αυτοκίνητα την ημέρα.

Δίπλα από το νέο σταθμό του Περιστερίου βρίσκονται 950 διαμερίσματα εργατικών πολυκατοικιών με δεκάδες πολυμελείς οικογένειες .

Ο αρχιτεκτονικός διάκοσμος των νέων σταθμών εντυπωσιάζει. Ο σταθμός της Ανθούπολης θα είναι σε μικρή απόσταση από πολλές περιοχές των δυτικών προαστίων.

Στο τέλος Ιουνίου θα λειτουργήσουν και οι σταθμοί που κατασκευάστηκαν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, της Ηλιούπολης, του Αλίμου , της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Στο τέλος Αυγούστου θα ανοίξει ο σταθμός της Αγίας Μαρίνας στα σύνορα Αιγάλεω - Αγίας Βαρβάρας. Το καλοκαίρι θα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη και όλα τα εργοτάξια της επέκτασης προς τον Πειραιά.
ΠΗΓΗ :ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
κάντε κλικ στην εικόνα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
kourdistoportokali.com

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (1918-2017)

Κ.ΚΟΛΜΕΡ

Leonard Cohen - A Thousand Kisses Deep

MICHAEL LANDON

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

TVP

TVP

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

TVP ΤΟ WEB ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ
κάντε κλικ στην εικόνα